Det er nemt at lave helstegt pattegris
Hvordan tilbereder man selv en helstegt pattegris
Når der skal tilberedes helstegt pattegris, skal man være opmærksom på at det vil tage lidt tid inden at grisen er klar til at sætte tænderne i.
Vi man ser på at man kan tilberede mad til 50 personer på ca. 4 timer, så lider det jo ikke så galt, og ja det er faktisk nemt at gøre det selv, eller lave en aftale med en van som kan stå ved grillen, alt imens du/i tager jer af alle gæsterne, og drille lidt køligt vin, øl osv.
Det mest smarte man kan gøre, er at bestille en gris som er klargjort hos slagteren, så den er klar lige til at lægge på grillen, når man kommer hjem, eller til det sted hvor man skal have besøg. Det vil sige at slagteren har ridset grisen samt sørget for at alt er klargjort til at man blot skal grille pattegrisen.
Angående grillen, vil det anbefales at leje grillen sammen med den helstegte pattegris, så vil der ikke være problemer med at den ikke kan være på grillen. Der findes flere steder hvor man kan tilkøbe hele pakken dvs. helstegt pattegris + grill, briketter, tændvæske osv.
Fordelen ved også at leje en grill, er at der så også høre en let oplæring til, og der er måske samtidigt en video man kan følge slavisk, hvorfor man så opnår det bedste resultat, samt informationer omkring hvordan man udskærer pattegrisen på den bedste måde.
Når så gæsterne begynder at ankomme, vil de kunne dufte den gode saftige pattegris som er på grillen, og det vil samtidigt løfte stemningen, da de fleste elsker helstegt pattegris.
Når der skal tilberedes helstegt pattegris, skal man være opmærksom på at det vil tage lidt tid inden at grisen er klar til at sætte tænderne i.
Vi man ser på at man kan tilberede mad til 50 personer på ca. 4 timer, så lider det jo ikke så galt, og ja det er faktisk nemt at gøre det selv, eller lave en aftale med en van som kan stå ved grillen, alt imens du/i tager jer af alle gæsterne, og drille lidt køligt vin, øl osv.
Det mest smarte man kan gøre, er at bestille en gris som er klargjort hos slagteren, så den er klar lige til at lægge på grillen, når man kommer hjem, eller til det sted hvor man skal have besøg. Det vil sige at slagteren har ridset grisen samt sørget for at alt er klargjort til at man blot skal grille pattegrisen.
Angående grillen, vil det anbefales at leje grillen sammen med den helstegte pattegris, så vil der ikke være problemer med at den ikke kan være på grillen. Der findes flere steder hvor man kan tilkøbe hele pakken dvs. helstegt pattegris + grill, briketter, tændvæske osv.
Fordelen ved også at leje en grill, er at der så også høre en let oplæring til, og der er måske samtidigt en video man kan følge slavisk, hvorfor man så opnår det bedste resultat, samt informationer omkring hvordan man udskærer pattegrisen på den bedste måde.
Når så gæsterne begynder at ankomme, vil de kunne dufte den gode saftige pattegris som er på grillen, og det vil samtidigt løfte stemningen, da de fleste elsker helstegt pattegris.